Ekološki svesna gama

Široka paleta dobrih izbora

Prednosti

Veći dobitak, manje stresa

Veća bezbednost

Već 20 godina smo lideri u području ekološki prihvatljivih komercijalnih vozila: hibridnih, na CNG i na metan. Projektujemo i sastavljamo naše motore u fabrici, a održavanje i popravke obavlja naša zvanična mreža.

Manje zagađenja

Napravite odgovoran izbor ne dovodeći u pitanje performanse. Ekološki prihvatljivi motori vam omogućavaju da smanjite emisije NOx za 90% i emisije CO2 za 25%, dok snaga i obrtni momenat ostaju isti kao i kod sličnih benzinskih verzija. Pored toga, ekološki prihvatljivi motori su tiši od onih tradicionalnih, sa smanjenjem nivoa buke i vibracija za 50%.

Veća ušteda

Izbor koji je dobar za životnu sredinu i vaš bankovni račun. Ekološki prihvatljiv motor garantuje manje troškove po kilometru za 30% u poređenju sa vozilima na dizel motor i za 50% u poređenju sa benzinskim vozilima. Smanjeni troškovi održavanja ne predstavljaju jedinu uštedu. Zapravo, ekološki prihvatljivi motori obezbeđuju veću autonomiju, nudeći vam seriju od 990 km po rezervoaru u kombinaciji benzin/dizel i metan, dok su troškovi održavanja jednaki troškovima održavanja vozila sa tradicionalnim motorima.

Manje ograničenja

Vozite i onda kada se drugi zaustave. Tako radite na poslu svakog dana, zašto ne biste i u saobraćaju? Zahvaljujući Fiat Professional eko motorima, možete izbeći zastoje, putovanja u zonama ograničenog pristupa, ograničenja po pitanju registarskih tablica ili parkiranja u podzemnim garažama.