Fullback sa duplom kabinom

Napravljen za Vaš posao i život
Cena od €23,350.00 (Bez PDV-a)

Karakteristike

Pogon
centralno zaključavanje diferencijala
Prečnih zaokreta
5,9 m
Broj sedišta
5

Fullback sa duplom kabinom

Zaustavite ga ako možete

Spoljašnjost

Otkrijte spoljašnjost
Prikaz u režimu 360°
360°
Colore

Unutrašnjost

Prikaz kabine modela Fullback u režimu 360°
Uđite u automobil

  • 0{{$index + 1}} {{$index + 1}}

Puna snaga

Novi Fullback je jedan od prvih pick-up automobila u svetu sa aluminijumskim motorom koji kombinuje maksimalnu lakoću sa maksimalnom snagom. Ima vučni kapacitet do 3100 kg. Pored toga, dostupan je i sa manuelnom transmisijom od 6 ili automatskom transmisijom od 5 brzina.

Pogon

Sa ekskluzivnim elektronskim 4WD (sva četiri točka) selektorom koji raspoređuje obrtni momenat između prednje i zadnje osovine, Fullback je ključni igrač Vašeg tima. Radi za vas u režimu 4x4.
2H: 2WD HIGH RANGE REŽIM

Poboljšava efikasnost goriva za uobičajenu vožnju na putu, uz pogon zadnjih točkova

4HLC: 4WD HIGH RANGE REŽIM SA ZAKLJUČANIM CENTRALNIM DIFERENCIJALOM

Diferencijal sa centralnim zaključavanjem ravnomerno raspoređuje obrtni momenat između prednjih i zadnjih točkova, uz poboljšanje vučne snage po snegu, pesku ili blatu.

4LLC: 4WD LOW RANGE REŽIM SA ZAKLJUČANIM CENTRALNIM DIFERENCIJALOM

Diferencijal sa centralnim zaključavanjem, dostupan i u niskoj brzini, obezbeđuje veći obrtni momenat za vožnju po ekstremnim terenskim rutama.

Bezbednost

Fullback je opremljen širokom serijom bezbednosnih uređaja dizajniranih tako da garantuju maksimalnu zaštitu i bezbednost vozaču i putnicima.
Vazdušni jastuci
Ojačana karoserija
Vešanje
Limiter brzine
TSA (Pomoć za stabilnost prikolice)
LDW (upozorenje o skretanju sa trake)
ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
HILL HOLDER (Pomoć Pri Kretanju Na Uzbrdici)

Vazdušni jastuci

Fullback ima 7 vazdušnih jastuka koji apsorbuju udar u slučaju nezgode. Pored prednjih vazdušnih jastuka, postoje i bočni jastuk na prozoru za zaštitu glave, kao i jedan u visini kolena vozača.

Ojačana karoserija

Školjka sadrži puno komponenata i napravljena je od specijalnog lakog čelika, sa visokom snagom zatezanja. Ovo je omogućilo ograničenje težine Fullback-a, uz istovremeno održavanje jednakog nivoa bezbednosti.

Vešanje

Prednje vešanje sa dvostrukom A ručkom i stabilizatorskom šipkom osigurava odličnu stabilnost na putu i van njega. Kruta zadnja osovina sa produženim višeslojnim lisnatim oprugama apsorbuje udare na putnim površinama, osiguravajući stabilnost i udobnost u napunjenom ili praznom stanju.

Limiter brzine

Podesivi limiter brzine vam pomaže da održite konstantnu unapred podešenu brzinu. Ako se ova brzina prekorači, zvučni i vizuelni znaci upozorenja će se aktivirati, usled čega ćete morati da zakočite.

TSA (Pomoć za stabilnost prikolice)

Sistem za stabilnost prikolice garantuje savršenu stabilnost čak i u slučaju šlepovanja: ukoliko se vozilo ljulja, ovaj sistem automatski reguliše snagu motora i primenjuje vučnu silu na svakom točku, ponovo uspostavljajući vučnu stabilnost vozila.

LDW (upozorenje o skretanju sa trake)

Upozorenje o skretanju sa trake je sistem koji automatski aktivira vizuelne i zvučne signale upozorenja ako vozilo opasno skrene sa trake, pri brzinama većim od 65 km/h.

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)

Sprečava proklizavanje točkova, smanjujući rizik od klizanja i garantujući optimalnu vučnu snagu u svim uslovima. ESC samostalno kontroliše kočionu silu na svakom točku prilikom skretanja, nudeći izuzetno zadržavanje i stabilnost.

HILL HOLDER (Pomoć Pri Kretanju Na Uzbrdici)

Ovaj sistem je savršeno rešenje za pokretanje na uzbrdicama, čak i pod punim opterećenjem. Automatski blokira vozilo na nekoliko sekundi, bez potrebe za kočenjem.

Konverzije

Fullback je dizajniran sa jasnom namerom da vam ponudi najveći broj rešenja. Uz mogućnost adaptacije prtljažnog prostora i kabine radi zadovoljenja svih Vaših potreba, moći ćete da obavite svaki radni zadatak. Da li želite da saznate šta sve možete da uradite? Dostupan u verziji sa golom šasijom.

Fiat Pro World

Kada se vaš radni dan završi i poslednji zadatak privede kraju, jedino što treba da učinite jeste da uživate.

{{tile.displayDate}}

{{tile.title}}

#{{tag}}

{{tile.displayDate}}

{{tile.title}}

#{{tag}}

{{tile.displayDate}}

{{tile.title}}

#{{tag}}

{{tile.displayDate}}

{{tile.title}}

#{{tag}}

SAZNAJ VIŠE

#selectModels#

#AnagraficText#

#informative_1#
#informative_2##informative_3##informative_13#
#informative_12#
#send#

#dealer_title#

#dealer_subtitle#
#titolo_box_1# #nome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3# #dealername# - #dealeraddress# - #dealercap# - #dealerCity#

#titolo_box_4#